Legends

Håll i hatten, lås dörrarna och stäng alla fönster! Nu glider vi, en idiot och en biff, in i bloggvärlden och tro oss när vi säger att vi inte har en aning om vad vi håller på med!

Johan, the dalahorse, sliding on a räkmacka

Publicerad 2012-09-22 21:02:00 i Träning

Likt en gudason svävandes på moln gled våra groteska skidgymnasiebussar in på parkeringen vid liften som skulle bära oss upp i bergen, ända upp i ändalykten på gud, så att vi skulle få visa våra skickligheter för de norska brudarna i tighta dräkter.
För Johan gick dagen precis som ovan. För Peter gick dagen inte riktigt som ovan och absolut inte som förväntat.

Man kan sammanfatta lite kort att efter en kö som Peter ville plöja igenom men skippade det och en ryss som åkte lite väl nära vår lille guldgosse (Peter stod och vägde mellan att åka ikapp idioten och dräpa honom eller stanna på avstånd och skrika grova glåpord, det blev det sistnämnda som skedde) så kom Pittster tillslut fram till backen där vi skulle träna i. Dagen har dock inte varit helt upp och ner för Peter, han fick faktiskt en pinne nere vid bussarna!


Johan däremot, gudabarnet skänkt från ovan, har haft en kanondag. Dalahästen har till och med fått åka i samma bana som norska åkare, Peter låter sig anta att blicken vilade lite väl långt nedanför ögonen. Johans hjärna blev troligen överbelastad av alla vackra tösers utseende att minnas, det luktade bränt i hela hotellet efter träningspasset i backen. Johan tycker det är kul att spela svårfångad på bild, detta är vad världen får se. Tydligen.



I övrigt har dagen varit bra, vi har inte gjort ett skit. Chicketikawaow.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan, Peter

Johan är en söt liten figur. Den lilla dalahästen härstammar från Rättvik, ett samhälle bestående av en massa röda hus och falukörv. Hur Johan ser ut är ännu okänt men förr eller senare måste pojken visa sitt tryne publikt. Dock så är det välkänt inom Johans vänskapskrets att han går in stenhårt på pannkaksdieten och att träna biceps tills han blöder. Peter är en liten mojäng med lustig kroppsform. Han får många blickar från personer som undrar vad fasen han smetat på frukostmackan. När Peter inte dominerar på sin vanliga plats i livet brukar han hålla till i Boden, en håla som ingen vet var den ligger. För er som inte studerat geografi på lågstadienivå så kan Peter meddela att Boden ligger en jäkla bit norr om Stockholm (typ sisådär 100 mil). Peter är ganska bred så möter ni honom så får ni gå in på en mötesplats och släppa förbi åbäket. Vi studerar på Gällivare Skidgymnasium båda två och tanken var väl att berätta lite om vår vardag men som med allt annat så kommer det att bli ett rent jävla helvetes komediavsnitt när vi skriver en snutt text så bered er på... Ja, vad som nu sker. Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela