Legends

Håll i hatten, lås dörrarna och stäng alla fönster! Nu glider vi, en idiot och en biff, in i bloggvärlden och tro oss när vi säger att vi inte har en aning om vad vi håller på med!

Sju ton grus och sten

Publicerad 2012-09-27 14:32:49 i Allmänt

Går upp tidigare än jesus, masar sig till backen och väl i backen ser man vad? GRUS. Miljoner småsten blandat med vajrar, trädbitar och större stenar. Man vill ju bara hoppa upp i taket och sitta upp och ner som en trög koala.
Vi möttes av det här:

Axel tyckte si:

Linus tyckte så:

Inga fler kommentarer från snölöst alpskit, eller kanske stenfullt alpskit? Fyspass gånger två får fylla ut dagen så man håller sig sysselsatt en stund.
Med snölös hälsning,
Peter, Johan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johan, Peter

Johan är en söt liten figur. Den lilla dalahästen härstammar från Rättvik, ett samhälle bestående av en massa röda hus och falukörv. Hur Johan ser ut är ännu okänt men förr eller senare måste pojken visa sitt tryne publikt. Dock så är det välkänt inom Johans vänskapskrets att han går in stenhårt på pannkaksdieten och att träna biceps tills han blöder. Peter är en liten mojäng med lustig kroppsform. Han får många blickar från personer som undrar vad fasen han smetat på frukostmackan. När Peter inte dominerar på sin vanliga plats i livet brukar han hålla till i Boden, en håla som ingen vet var den ligger. För er som inte studerat geografi på lågstadienivå så kan Peter meddela att Boden ligger en jäkla bit norr om Stockholm (typ sisådär 100 mil). Peter är ganska bred så möter ni honom så får ni gå in på en mötesplats och släppa förbi åbäket. Vi studerar på Gällivare Skidgymnasium båda två och tanken var väl att berätta lite om vår vardag men som med allt annat så kommer det att bli ett rent jävla helvetes komediavsnitt när vi skriver en snutt text så bered er på... Ja, vad som nu sker. Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela